Framme

Nu är jag bosatt i Bryssel, Belgien. Vilken underbar känsla att ändra nuvarande ort på facebook, väntade hela första dagen på att göra det. Jag verkar klicka riktigt bra med familjen och ett sjukt mysigt hus med massvis utav "halvtrappor", förorten är så galet mysig. Ser ut som en liten idylisk by (tänk er morden i midsummers) fast ändå typ 30 min från en miljonstad.


INTERNET DÖR NÄR JAG LÄGGER UPP BILD :(, återkommer med bild osv senare


Moves like jagger!

Idag dansar jag, packar och hoppar runt. Beacuse I got the moves like jagger! Jag är så galet taggad nu, vilket äventyr!


helt plötsligt

Nu är det nära, snart far jag och som jag har längtat, som jag har pratat! Fast något jag inte räknat med är att allting blev helt plötsligt verkligt.

Helt plöstligt blev allt så oförsägbart, spännande och helt okänt. Att lämna vad det trygga, lämna sin givna plats och trogna vänner. Att ge sig ut i världen för att se vad som händer.

Frågorna är många: Vem kommer jag att träffa där ute? Vad händer nu? Jag undrar om hur jag kommer att blicka tillbaka, är detta de gamla goda tiderna fria från problem?

Fast faktumet är att jag älskar känslan av lite rädsla, ungefär som när man står i kön till en karusell, skräck blandad med glädje och förväntningar. Som jag har längtat, som jag har pratat det som helt plötsligt blir min verklighet.


Blev att träffa Carro lite innan jag for iväg.


Ro in till land

Idag har jag träffats med en gammal vän till mig för att "catch up" och pratas vid innan jag far vidare, utan tvekan en av det roligaste kvällarna hittils. Förutom kaffe, djupa samtal och promenader hann vi även med faceplant i en sandlåda och vara vilse.

Jag har även köpt presenter som jag ska ta med till min kommande värdfamilj, jag är en inofficell presentexpert!Foto: Olivia markström


Fram och tillbaka

Idag har jag ett fullspäckat schema, ska fara och hälsa på min älskade farmor för hon fyller nämligen hela 90 år idag!! GALET, kommer verkligen att sakna henne nu när jag far. Ska försöka att fixa så att det ska gå att skypa med henne någon dag, kanske någon av farbröderna kan styra upp det?

Sen ska jag även vara med och hjälpa till vid en fotografering som bland annat olivia ska hålla, denna gång ska jag stå framför kameran. Bilderna kommer upp på bloggen senare, vet att det kommer att bli hur kul som helst.
Quattro stagione/quatre saisons

Vilken årstid är eran favorit? Jag tror bestämt att jag gillar hösten bäst, klädesväg iaf. För vad jag förstår så är sommaren minst sagt vid liv nere i Bryssel och helt ärligt skulle jag nog hellre ha höst. Sommaren är underbar, missförstå mig inte. Men jag gillar förändring och känner att jag är "klar" med sommaren nu.Sushi i hamnen med goda vänner, nog kommer man alltid att sakna sista tiden här i Piteå!


Tiden bara rinner iväg..

Nu när jag gick och blev sjuk så har jag en hel del personliga saker att fixa innan jag far iväg, hinna träffa alla vänner, umgås med familjen och inte för att nämna packa!

Nu blivit nog kry för att kunna köra bil utan problem, så igår tog jag mig tid och ork att träffa några kära vänner uppe i skogen, vilket var grymt trevligt!

Nu ska jag och Ylva klura ut vad jag ska packa med mig!


Utskriven

Nu är jag utskriven och på bättringsvägarna igen, kommer att avsluta min behandling hemma. Mår bättre som nu dock, hoppas det håller i sig! Tänkte bara säga att jag inte var död! ;)

Sjukhus

I tisdag kring luch så fick jag kände jag av att något inte stod rätt till i magen, allt eftersom dagen gick så blev det bara värre och värre samt ett gäng andra symtomer som uppkom. Jag är inte den som i första taget vill söka läkarvård, så jag väntade till dagen efteråt. Blev nekad av vårdcentralen i öjebyn att komma in även om jag hade klara symtomer att det var ganska allvarligt, dom sa att jag skulle typ ta en alvedon och vänta till nästa dag. Dom orkade helt enkelt inte att ta in mig då även om en undersökning om det var blindtarmen enbart skulle ta ca 30 minuter.

Fast senare på dagen så fick jag fara in till akuten i Piteå, där misstänkte dom starkt att jag hade appendicit. Med andra ord en infekterad blindtarm. Jag blev skeppad till Sunderbysjukhus här i Luleå och blev opererad i torsdags på förmiddagen. När jag vaknar får jag veta att det blivit en liten komplikation och nu ligger jag här med ådrorna fulla av morfin. Gör ont ändå.. så just äger livet inte!

Tur i oturen att jag inte fick detta i Bryssel, fast hoppas att det inte blir något pga komplikationen.. isf att det går att fixa snabbt


Kan bli lite magert med uppdatering, hoppas ni har förståelse ;)

So play on!


30kg av mitt liv, av mig

Jag har cirka 30 kg att ta med mig när jag flyttar ned till Bryssel, så frågan är den hur ska jag vilka 30 kilon av mitt liv som är värt att ta med mig?
Även om jag bara skulle ta med mig kläder så har jag onekligen över 30 kilo, så även om jag tar enbart kläder så blir det en massa val att göra, sommarkläder? Höstkläder? Vinter?.

Jag kommer mer eller mindre att bygga úpp ett "nytt" liv där nere, säkert en bra bit över 30 kg nytt liv. Med andra ord så måste jag sortera ut 30 kilo av favoritsaker/plagg som får äran att följa med.

Du får 30 kg av ditt liv att ta med dig, vad skulle inte klara dig utan? ( inget namn krävs för svar )


LAUKER

Det var grymt härligt att gå tillbaka till barnminnen och fara på en liten fisketripp med några gamla goda vänner. Precis vad jag behöver. Ganska skönt att slippa bry sig om hur man ska klä sig om du frågar mig!

Resan dokumenterades med Ylvas iphone, här är några bilder.


Let there be light

Nu har jag återvänt från min lilla skogs/fisketripp ännu längre in i landet, bilder osv kommer senare. Innan jag for iväg så hjälpte jag Olivia lite med att stå som "modell" åt hennes lilla porträttskolan. Riktigt bra skrivet, gå in på hennes blogg nu och checka in det!


Svar på tal

Tavlorna som syns lätt i bakgrunden på bilden nedan är skapde och tillverkade av min kära systers företag, beställningar kan man göra via hennes blogg Inspireramera.se


Copyright: Sandra Stenberg


A slice of heaven

Sushikväll med gamla goda gänget, snart ska vi ut och äta sushi ute vid hamnen. NICE!
Jag vill ha linser så även jag kan börja använda solglasögon... ingen kommentar om minerna.

Packning

När tiden närmar sig till min utomlandsflytt, minut för minut tänker jag. Vad ska jag ta med mig? Vad kan man istället köpa där? Här har jag en lista vad jag skulle vilja ha nytt innan jag far.

En ny laptop
En systemkamera
En ny mobil