Ett paket från brevbäraren

Någon har visst fått en födelsedagspresent i posten! Väntar dock till på Onsdag (då jag fyller år) med att öppna paketet. Spännande värre!
En flamländsk låt

Detta är språket som jag läst, plus en ashärlig låt och en jättegullig film till. NJUT 


LOOKBOOK

Klicka på bilden för att komma till min lookbook.


Better perspective


Harrolds!

När det börjar närma sig kvällen så byter jag gärna ut kaffet mot någon sort utav te eftersom jag inte vill vara pigg på kaffe då jag ska somna, ikväll blev det att testa på Londons stolthet Harrods egna jordgubbste. Var riktigt gott måste jag säga och instruktionerna på baksidan omslaget var rätt så härlig!
 


Ett ganska roligt meddelande

Efter att postat min mest lyckade "lookbook look", så fick jag även ett spännande erbjudande från en härlig second-hand affär i Berlin. Jag och Sara är ändå rätt så taggade på tanken, hur det utvecklas får vi vänta och se.Oh heaven, I wait with good intentions

Detta har varit en väldigt intressant och rolig helg, fester med brutna sängben. Hela bryssels metro avstängd = att jag var tvungen att spendera natten hos Sara, blev väckt med färdig frukost i form utav blåbärsgröt och goda mackor. Helt underbart!

Tänkte bjuda på en ashärlig bild som Kajsa tagit.


Sangaria och bekvämligheter

Helgen har spenderats med lite lättare festligeheter och även med Sara. Vi har flängt runt och tagit lite bilder på mig idag. Japp, någon som kan mätta mitt bekräftelsebehov. Vi fick fram några riktigt härliga bilder om jag får säga det själv. 

Detta är oss just nu efter en god middag, te-mys och för mycket internet. Jarå'

Stockholm var hur roligt som helst träffade en hop med nytt, härligt och framförallt roligt folk. Det finns även något spännande som kanske händer i framtiden. Vi får hoppas att det blir av, om det blir av så kommer mer info inom två veckors tid.

Fingers crossed!


Stockholms uteliv