Berätta om dina drömmar och planer

Det är ganska lustigt just det här med livet, vilka olika vägar det finns och hur det ligger i det små detaljer som har en massiv påverkan. Det exempel jag tänker på är faktumet att jag sitter här idag tack vare min kära vän Elin som fixade mig jobbet. Som fixade mig en chans. 

Det som startade min väg till Bryssel var att en dag valde jag att skriva till henne på facebook,

"Hej, såg att du tänkte fara iväg till USA som au pair!"

Om jag inte skulle skrivit den enkla lilla meningen den dagen, eller om Elin inte sett den så skulle jag mest troligt suttit i Piteå nu. Jag frågade om att träffas på en cafe och prata om au pair i USA osv eftersom det var något jag ville veta mer om.

Men hon fick erbjudande om ett jobb här i Bryssel och vi träffades igen för att pratas vid. Rätt som det var fick hon frågan om hon visste av några vänner som ville jobba som au pair åt en av hennes kollegor.. hon valde att skicka mitt namn då hon visste jag var intresserad.. resten är historia.

Om du har en dröm, BERÄTTA om den. För om rätt öron hör så kan det slå igenom, att ha tur är en blandning av att göra väg för möjligheter och att våga ta dessa!Vad är din dröm?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback