Sjukhus

I tisdag kring luch så fick jag kände jag av att något inte stod rätt till i magen, allt eftersom dagen gick så blev det bara värre och värre samt ett gäng andra symtomer som uppkom. Jag är inte den som i första taget vill söka läkarvård, så jag väntade till dagen efteråt. Blev nekad av vårdcentralen i öjebyn att komma in även om jag hade klara symtomer att det var ganska allvarligt, dom sa att jag skulle typ ta en alvedon och vänta till nästa dag. Dom orkade helt enkelt inte att ta in mig då även om en undersökning om det var blindtarmen enbart skulle ta ca 30 minuter.

Fast senare på dagen så fick jag fara in till akuten i Piteå, där misstänkte dom starkt att jag hade appendicit. Med andra ord en infekterad blindtarm. Jag blev skeppad till Sunderbysjukhus här i Luleå och blev opererad i torsdags på förmiddagen. När jag vaknar får jag veta att det blivit en liten komplikation och nu ligger jag här med ådrorna fulla av morfin. Gör ont ändå.. så just äger livet inte!

Tur i oturen att jag inte fick detta i Bryssel, fast hoppas att det inte blir något pga komplikationen.. isf att det går att fixa snabbt


Kan bli lite magert med uppdatering, hoppas ni har förståelse ;)

Kommentarer
Postat av: lovisa

säljer killkläder här: http://lovisasbloppisar.blogg.se/2011/august/utkast-aug-13-2011.html#commentcheck it out!

2011-08-13 @ 01:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback