Hard work!

Som jag läste i en blogg, en minut är alltid lika lång i teorin. Men i praktiken är en minut sällan 60 sekunder, ibland känns den som 1 sekund. För att ibland kännas som en hel timme, hur som helst. Har nu jobbat på PDOL i flera monsterpass för att få ihop en liten extra klirr i kassan innan jag drar iväg.

Helt galet, har fått en massvis med erbjudanden av fulla människor. Helt galet jobb, men nu ska jag och mina värkande fötter och knän avnjuta lite godis. Sen säng!


Jonas Stenberg

Nu ska jag iväg och fixa pass samt byta från maestro card till ett kort från VISA. Då det fungerar bättre utomlands etc, kommer att jobba på pdol ikväll, resten av veckan kommer jag att jobba ungefär 12h per dag. Det kommer med andra ord inte bli några stora uppdateringar.
Längtan

Bloggen kommer att handla om mitt liv i Bryssel osv, sitter och tittar på lite bilder och det känns mer rätt än någonsin. Idag har jag även bokat biljetterna!


Jag flyttar till (mest troligt) *trumvirvel*.. BRYSSEL!

Detta är mitt senaste inköp, en guide över "topp 4" städerna i Belgien, den staden jag ska flytta till är Bryssel. Om ni bara visste hur mycket jag ser framemot att flytta dit. Helt galet och konstigt nog rätt så spontant. För helt ärligt, så vet jag inte så mycket om landet/staden. Men jag har nu köpt en liten guidebok från Lonely planet som är MINST sagt intressant!FAST ALLT ÄR INTE KLART, FÖRRÄN DET ÄR KLART!

Smooth & easy going

Sitter och kollar över flygbiljetter, envägs! JAG ska flytta ut ur detta land! Firade detta med en smoothy gjord på skogsbär, mjölk och isbitar.  (p.s det var den stora nyheten som jag hintat)


WOOOOOOOOhOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

Skulle bara säga, livet äger! I dessa tider av attacker och sorg måste man ändå vara positiv, och för mig (just nu) är det svårt att inte vara glad! Livet är underbart därför jag inte förstår hur man kan ta nästan 100 personers liv och ta det underbara som är livet ifrån dem.


Svar på talSVAR TILL ANONYM: 

Lågstadiet - Böleskolan
Har gått tre skolor Böleskolan (1:an - 6:an) Då var jag liten och söt hade ett stort huvud ställt mot min kropp, det var sockersött.

Högstadiet, 7:an - 9:an - Sjulnässkolan
* Mitt nedfall, jag slutade bli söt och blev, låt oss säga mindre söt!
* Var inte så brydd om utseende vid den tiden och var nog inte i bästa fysiska form.
* Skaffar även glasögon i slutet av 9:an

Gymnasiumtiden 1:an - 3:an, Strömbackaskolan.
 
* 1:an är jag fortfarande klädd lite slarvigt och inte i bästa form.
* Sedan kommer 2:an, jag börjar att bry mig mer samt träna. Under andra året så träffar jag den bästa klassen jag haft, skaffar mig en stark självkänsla och självförtroende vilket leder till att jag klär mig bättre samt som jag vill.
* Vid 3:an så får jag ett större intresse av kläder osv, sen har det väl inte förändrats så mycket.

Men från 7:an till idag så har jag nog förändrats en hel del.Hoppas att detta svarade på dina frågor, kan det vara så att du tror vi har gått i skola tillsammans?


Tänd ett ljus

Idag har jag följt noga hur Norge fått en tragisk händelse att lägga till i sin historia, det visade sig vara en norsk man som var extremt höger som utfört dåden. Antar därför han sköt ihjäl det unga socialistierna. VÄRLDEN är så sjuk ibland.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10080610


Oslo!

Jag hade gjort mig klar för att gå ut och göra några korta ärenden här i Umeå då jag går för att stänga av datorn, då ser jag att Oslo blivit bombat och att ungdomar på ett läger i Norge blivit ihjälskjutna upp till 25-30 ungdomar och 7 döda i Oslo.

Inte nog med bomben i Stockholm under julhandeln, nu har kriget mot terror kommit till Skandinavien!

Var är världen påväg`?
Toys

Är framme i Umeå, helt otroligt att jag hann med bussen imorse. Nåväl, det är så kul att leka med alla prylar som finns hos min syrra, i väntan på maten sitter jag med en Ipad2 och spelar spel, surfar och tar såklart bilder!

Tidigt imorgon kommer jag bli kvar själv här i läggan till på måndagen, vilket kommer att vara skönt som jag nämnt tidigare. Jag har då saker att göra, affärer att gå på och prylar att leka med.


Ipad2 bild

Vad gör ni i helgen? Skriv gärna en rad, skriv gärna utan namn om det känns lättare! För jag vill faktiskt veta vad ni gör!


Inte flytta ifrån, snarare flytta till

Piteå har sin charm, brukar jämt säga att det är som en farmor/mormor. Lite grå, lägger sig vid 9, lite kutryggig och kanske inte hippast. Luktar lite illa då och då. Liten och trygg, älskad i hjärtat men inte vill man bo där? Kanske hälsa på ibland. Men denna farmor har en liten tvist, hon älskar också droger! Med tanke på att Piteå är en stor drogstad.

Piteå har sin charm, men den tilltalar inte mig. Inte på den plan att den erbjuder det just JAG söker i en stad.

Bilderna är stulna av Malin Fredriksson, hon fångar Piteås charm.. Väldigt fina bilder!
 Foto, behind the scene

Jag och Ylva har fått (som sagt tidigare) foto på hjärnan. GRYMT kul må jag säga! För några dagar sedan tog vi några bilder på min brors fästmö Sophia.


Denna bild togs med en mobilkamera (inte en av bilderna)


Spontant värre

Packar såhär mitt i natten, varför?
Jag har känt mig väldigt fast här i Piteå nu när jag inte har någoting fast, så jag ringde min syster mitt i natten och sa att jag kommer till henne vid 13:00 tiden imorgon (idag) ska vara i stan på 5h, har inte ens packat!

Så nu ska jag packa lite, sen blir det 1 dag med syster.. sedan 4 dagar själv med "min" älsklingslägga! BEHÖVLIGT.. Men jag har några intressanta planer inför framtiden, hoppas den/de blir av!


Jag och min kära syster!


Ibland blir det inte riktigt som det var tänkt, tur de'!

Idag har jag fått ett minst sagt spännande mail, kommer att återkomma om detta senare (dvs om det blir av). 

Gårdagen spenderades i Luleå, något behövligt att få byta miljö om än bara för några timmar. Syftet att fara var att jag och Ylva skulle på ett möte på kulturetshus i Luleå. Hittade även ett par jeans på H&M för 150:-, ett klipp!


Different ways of making a shot

Dagen har spenderats (inte helt ovanligt) med min kära vän Ylva, vi har letat villiga offer att fota.. denna gång blev det min brors fastmö. Det blev en hel del omplanering men i slutändan fick vi fram några riktigt fina bilder.

Har inte bara skjutit bilder idag, utan även prickskytte med hagelgevär! Sjukt roligt.


Vara den som försvann

Fjärran, hur än mycket jag skulle jaga den så kommer fjärrans avstånd alltid stå mig lika lång borta. Fast missförstå mig inte, jag vill inte rymma. Jag vill leva i en nyare miljö, andas annan luft. Bekanta mig med nya ansikten, personligheter.. kulturer.

Idag satt jag i bilen, huven pekade söder. Med full tank, mitt hjärta ville se hur långt den skulle räcka, vilka spännande platser bilen skulle kunna ta mig. Jag hade bestämt mig, nu ska jag bli den som tog tag i sina uttjatade planer.

Våga vara den som försvann! Jag skulle byta miljö, jaga horisonten! Fast sedan såg jag min avfart, blinkade höger, suckade och svor en liten ramsa över att jag faktiskt inte ägde bilen.. att det råkade vara min farbrors.

Omständigheterna stoppade mig, det är så jag kommer att vilja minnas mitt misslyckade försök till nya äventyr.


Vad händer i våra länder?

Idag träffade jag upp Sally på stan för att käka lunch på en trevlig resturang här i stan, jag hjälpte henne att döda tiden i väntan på bussen till Umeå. Detta fick mig att inse hur mycket jag saknar att bara dra ned till Umeå, så det blir kanske det någon vecka framöver..

Hoppas att syster yster är hemma då, annars får jag kanske bo i läggan själv igen. Vilket faktiskt är helt underbart det också.


Resten av ditt liv

Jag älskar denna låt! Den är bara för härlig, blir så glad då jag hör den. Kan inte hjälp att skratta lite och le.


Hur lyssnar du på musik?

Ett ämne som ofta kommer upp mellan mig och Ylva är musik, oundvikligen har vi märkt hur olika vi "tacklar" vissa låtar. Jag är till lika stor del en "textare" som "melodiare" (japp, jag får hitta på egna ord). Det vill säga att jag lyssnar på texten och letar betydelse, budskap och mening i texten. Fast jag vill även ha ett beat eller något som tilltalar musikaliskt.

Detta är undantag för partymusik, där ska det bara vara ös. Hur som helst! Ylva verkar aldrig lyssna på ett enda ord i en hel låt.

Fastän hon kan sjunga med, så lyssnar hon inte på vad hon sjunger? Hon är en hopplös melodiare, fast det lustiga är att vi väldigt lik musiksmak, men vi lyssnar med helt olika öron. Inget är väl bättre än det andra, men frågan var.

Hur lyssnar du? Jag är genuint intresserad att höra av er läsare, jag kräver inget namn, bloggadress eller djupa svar. :)

Kan ni lyssna på en låt utan text? För låtar som denna lyckas (enligt mig) förmedla en känslan även utan text

Where is the love y'all?

Har inte haft det i åtanke att jag borde ta kontroll över min blogg på bloglovin'. Så jag hoppas att detta ska lösa problem som vissa/någon haft. Följ min blogg med Bloglovin 


Vackert!


Nästa hållplats...??

Här sitter jag med en kaffekopp och kollar runt efter möjligheter att flytta utomlands något år, därför skulle jobbet som au pair passa bra. Men det är inte helt säkert, först måste jag vänta till den 15 juli dvs om tre dagar. Då ska vi tydligen få veta om vi tagit oss in på det utbildningar som vi ansökt..

Tillsdess ska jag forstätta leta och prata med förmedlingar, håll tummarna för mig!
Walk a thousand miles in my shoes, and you shall see

Jag har letat nästan hela våren efter ett par sandaler men har inte lyckats, förrän nu!


Trött kille..

Bloggandet har utan tvekan blivit lite lidande, har haft mer eller mindre fullt upp. För att sedan på min mer lediga tid sova.

Jag har dock en massa saker att visa och berätta, vilket kommer resultera i lite inlägg framöver!


Rostiga skatter

Dagen har spenderats med tre härliga damer på en intressant fotosession, med olivia (fotograf) marielle (make up artist) och Julia som model.

Kul att se kreativiten flöda, blir sugen att ta lite foton själv. Ska försöka fixa ihop något på egen hand snart. Det är ju hur kul som helst! Som det är nu så är det oftast jag som hamnar framför kameran och Ylva bakom den. Men nu vill jag lära mig ta bilder.
Cover!


Just beacuse you know my name, does not mean you know my game

Har bestämt mig för att leva snålt, att dra ned på min kostnader så det (om det blir) ska vara möjligt för mig att resa iväg som au pair till USA.

Så nu blir det inte en massa onödiga plagg, förutom denna tröja från YSL.