När du väl gör det, gör det ordentligtIdag har det varit över 30 grader i skuggan, helt galet varmt så kläderna som ni ser ovan har inte varit dagens val. Skulle lämna en fin bränna..

Idag har jag unnat mig att ligga och sova i solens stekande hetta, andra gången för iår.

I love you like a love song babyJag har blivit smått förälskad i Lookbook, sjukt roligt att slänga ihop inspirerande bilder. Ylva är den som hjälper att fota så att det blir bra bilder och ett bättre resultat. Vi påstår oss inte att vara något speciellt, men något som stämmer är att vi har grymt kul med det. Att låta kreativiten flöda kan vara lite som terapi.

Ett kliv närmare målet

Igår ansåg jag mig nog frisk för att kunna ta mig en lättare springtur, har utrustat mig själv med en pulsmätare som jag ska testa. Har saknat mina springturer i kvällssolen, det var grymt härligt!Det är onekligen dags att komma i form, har varit upptagen med skola och efter det varit förkyld en längre tid. Men nu är det gasen i botten som gäller

SommarGårdagen spenderades med Anna, Gustav, Fredrik och surströmming. Först var vi hos Anna (som jag stulit bilderna ifrån) Sedan blev det att avsluta kvällen på Gustavs stuga, mysiga sommariga dagar är vad jag har längtat efter.

Did you do a Comparison?Midsommar spenderades med nära släkt och det var helt ok ändå, jag och Ylva får bara mer och mer efterfrågan på vårat lilla projekt. Det äger!

Hur har ni spenderat eran midsommar?

entreprenörer

Idag så har det hänt en hel del, jag och Ylva har börjat med en liten verksamhet för att få in pengar, vi bakar och säljer mjukbröd. Efter 2h så var bröden slutsålda och det finns mer kunder som beställer redan inför nästa "laddning" bröd.

Varför bara sitta hemma? Menar bättre att ta skapa jobb än att leta något som inte finns?
LookbookBestämde mig idag för att testa på Lookbook och se hur det går, detta blir min debut "look".
Ge den gärna en Hype!

on the road again

Min hälsa har varit lite som utav ett jojjo senaste tiden, tillfrisknat bara för att några dagar senare bli förkyld igen.
Nu har det dock nått sin topp då denna förkylning är väldigt besvärlig (ska bespara er på detaljerna)

Kör alla huskurer som finns, dom verkar fungera. Just nu pimplar jag i mig vad jag skulle kalla en bomb av C-vitaminer. Jag älskar citron fast denna blandning är inte direkt god.

Efter en dusch så känner jag mig påväg att bli friskare igen, så botten upp!


Lennon much?Är nästan sugen på att köpa in ett par runda solglasögon, dessa snodde jag utav Anna.

verkligen inte igår
Jag drömmer om ett större syfte, större stad och framförallt ett större liv. Det återkommande frågan som kretsar i mina tankar är, hur?

Jag kommer mest troligt sikta högt och hoppa från klippkanten, i hopp om att jag landar rätt och med hårt arbete nå mina mål. Vissa pratar om rädslan att flytta, min är att bli kvar att inte flytta.

Jag lever på hoppet, för sanningen är den att grodan är ingenting utan hoppet.

HomemadeDenna gjorde jag i vintras en dag då jag var hemma sjuk, men har dock aldrig haft den.

Lite svårt att hitta något att blogga om, jag letar för fulla muggar efter vägar hur jag ska ta mig dit jag vill i livet. Som just nu lutar mot USA.

Flådigt

Efter två välbehövliga dagar hos Sally sitter jag nu och funderar vad jag riktigt ska göra med livet. Jag ska på ett au pair möte idag, om att vara i USA under ett helt år.

Lite ångest, ska jag fara?
Ska jag plugga?
Hjälp mig!

Fast något som jag kan konstatera efter min tid med Sally är att Coca Cola Cherry smakar bittermandel och Mangosorbet är gott.


King of anythingÄldre låt, men bra ändå

ett nationellt mål

Nu jag drar till "centrum" för att göra bort en massa jobbiga ärenden som borde/måste göras, senare ikväll blir det stygmys.


Vinden slår över ängarna

Dagen har spenderats så att jag fick ett besök av Olivia och company som skulle använda en viss del av vår mark för att göra en fotosession, vilket var ganska intressant att se på. Titta efter på Olivias blogg, kommer bli grymma bilder.

Resten av dagen har varit att ta det lugnt med Anna, en riktigt härlig dag.Visst är Anna snygg?


Några favoriter från Sneaky Steve

Jag har fått en liten sneak peak från Sneaky Steve som jag har fått tillstånd att ge mina läsare en liten titt i vad som komma skall, dessa är några av mina favoriter från den kommande kollektionen. Väskan är liknande som från vårkollektionen, fast det finns skillnander. En ny tappning av en favorit


Solsken efter nattens inbrott


Bilden togs samma dag som fotokursen

Jacka - Svenska försvarsmakten
T-shirt - HM
Chinos - Carlings

Fotoskola

Igår fick jag och Ylva lyxen att bli erbjudna en privatkurs av Olivia som driver fotobloggen lucesolare. Kan även nämna att hon är bra vän till mig. Hon var väldigt duktig och nu är båda jag och Ylva mer kunniga samt säkra i våra bilder.
"Mjukis"shorts

Äger enbart ett par "mjukisbyxor" som jag använder enbart då jag är tex på gymmet. Sjukt fula är dom. Fast när jag har tittat runt på tex Topman har jag hittat shorts som är gjorda i jersey tyg men är sydda med en passform, slutresultat är (emot mitt "mjukis"hat) coolt, vad tycker ni?Att kunna behålla sina vänner, är en större konst än att vinna dem.

Senaste tiden har jag börjat att återta kontakterna med vänner som man med tiden inte har spenderat nog mycket tid med. Därför ska jag kanske spendera en helg i en stuga men en väldigt kär vän till mig.

Känner att det är dags att återuppta och fokusera på det vänner man vill ha nära speciellt nu när man tappar kontaktpunkten som kallas skolan. 

Har spenderat tid med dessa filurer också.

If you got the money


Stughänget


En tysk herde

Nu ska jag bege mig in till stan för att umgås med Anna och Fredrik.


Detta är ögonstenen Exi

Första dagen i restav av mitt liv!

Idag ska jag spendera tankarna åt vad jag vill göra med mitt liv, har ingeting planerat för sommaren. Inget som håller mig bunden till denna norrländska småstad. Det enda som fattas är lite kapital. SÅ idag är det verkligen den första dagen i resten av mitt liv.


Varmt

Idag blev det dagen då jag återhämtade mig med god mat, gott sällskap och roliga aktiviter

Kvällen börjades med ett kvällsdop tillsammans med YlvaSedan for vi till stranden för att möta upp lite folk och spela vollyboll (självklart vann vårat lag)Kvällen avslutades på Annas stuga


bildbomd a la studenten


Halsband

Har fått frågor om vad det är för halsband jag har (dock inte här på bloggen) Tänkte att jag ändå skulle berätta, det är inte något designer-halsband eller något annat fancy, utan ett halsband som jag gjorde när jag kanske gick i 5:an och man fick prova att göra lite träslöjd.

Sen hittade jag smycket igen för någon vecka sedan, satte det runt en kedja och hips vips hade jag en ny favorit.


Syntes bra på denna bild som Olivia tagit.


Balen

Det har varit mycket på gång, gått balen, festat och varit med underbart folk. Därför uppdateringen har lidit lite, tänkte jag skulle bjuda på en bild på hur jag och Ylva såg ut på balen:


Fix fix fix

Det är alltid fix in i det sista, nu ska vi bara fastställa vilken bil vi ska åka med in till balen, min kära syster hade lyckats fixa en grymt läcker bmw m3 men tiderna passade inte ihop så den föll tyvärr bort. För saken är den att vi kanske har möjlighet till en fin cab. MEN om det inte skulle fungera har vi ändå en charmig bil att åka:3 saker som jag är tacksam för

Idag då jag umgicks med några vänner så slog det mig under ett samtal om en vän som varit sjuk fast har lyckats kämpa sig till vägen mot hälsan. Under detta samtal tänkte jag att det är väldigt lätt bara ser det jobbiga och inte det underbara här i livet. (som att vi kan sitta och mysa en kväll som denna med vår underbara vän)

Det underbara i livet, allt som vi har att vara tacksamma för, saker som vi kanske tar förgivet. Vi har ju ingen thanksgiving, men vi borde. Så jag ska nämna tre saker som jag är väldigt tacksam över:

1. Att jag har många ovärderliga människor i mitt liv, vänner & familj

Dom kommer i alla former och sätt men goda vänner är någonting som jag verkligen har. Goda vänner som man även kan bli arg på utan att det gör någonting (Tänker inte nämna namn men ni vet vilka ni är)


2. Utveckling

Jag är även tacksam för utveckling, i alla former men just nu syftar jag på den utveckling inom vården som har bland annat hjälp en kär vän att bli frisk. Men även den utveckling som vi alla går igenom, kunskap och framförallt förståelse.

3. Att jag blev jag.

Jag är tacksam för jag är jag, för ingen skulle kunna vara mig bättre än just jag själv, nja. Fast på en mer seriös ton så är jag/försöker jag vara tacksam för vad hela jag innebär, nojjor, felsteg, sömnbrist och udda humor. Allt som gör mig helt enkelt. 

ÄVEN DU BORDE visa din tacksamheten för det goda i livet och gör typ ett liknande inlägg, för ibland behöver man sluta se allt som går en emot och verkligen tänka positivt!!

När ni gjort ett inlägg om det, skriv i en kommentar nedan, eller om du inte har blogg skriv nedanför 3 saker som du är tacksam för.

Mot olivia!

Ikväll blir det att träffa klassen bara för att umgås, lotten föll på Olivia så snart ska jag bege mig. Alltid trevligt hos Olivia så det lär nog inte vara något undantag ikväll.


Förra årets klassfest


Vampyr

Detta är en liten förtur på resultatet av vårat nattliga bergsbesök. Tror det eller ej men mina ögon är inte ett dugg redigerade på denna bild (har frågat fotografen Olivia). Tycker själv jag ser ut som en vampyr, en norrländsk skogsvampyr. 
När natten aldrig blir mörk

Nu har verkligen den norrländska sommarkvällarna anlänt, det "firades" med att vi for upp på ett berg kl 3 på natten för att ta bilder. Lite sådär norrländskt? Började med klassfest slutade i skogen på en bergstopp mitt i natten.


Ett måste


Kaffe har blivit ett stort måste, gula tänder? vem bryr sig!

Study hard, party hard

Några bilder från festen igår, det var en bra start på vad kommer bli en grym veckaBilderna är tagna av Marina & Anna

En bättre eftersmak på festen

Den bästa kuren för att slippa en bakfylla är ju nog känt att inte dricka alls, MEN nu har jag ett tips för de gånger man glömmer den kuren. Det är vätskeersättande brustabletter, eftersom bakfyllor beror mycket på att kroppen har tappat mineraler och salter, vilket återställs med dessa.

Frågade även dom apoteket om det skulle fungera och hon sa "Ta två utav dessa och du är som ny igen" så jag tar mig två stycken innan jag går och lägger mig.Jag tycker det verkar fungera bra, har ni några bra tips?


Gift

Idag när jag gör mig klar för att fara iväg till festen så får jag denna utav min mor, ett silverarmband från D&G`?


Studentfriande

Nu känner jag taggen till att avsluta skolåren, taggen att få festa med den bästa klass som jag någonsin haft (no offence till de gamla) men SP3E 2011 är OSLAGBARA

Idag inleds första festen!!


Min fluga som jag mest troligt kommer att bära under studentdagen.