FEVER

Kände mig väldigt energilös idag, gick runt och var frustrerad på mig själv pga känslan av lathet. Visade sig att jag inte gick runt med ett fall av latmask utan ett fall av feber. Fast dagen har gått förbi och hoppas bara att jag frisk till Stockholm nu på torsdag. Men jag har mycket att göra innan jag kan fara, det kan ni läsa om imorgon dock! 

Så idag är jag väldigt glad över min nyligt inköpta hoddie från NewLook, väldigt bekväm!

Ska man kanske börja packa och testa på detta med framförhållning?


Stockholm

Vet inte om jag har nämnt det, men ska iaf till några nära vänner till mig som nu är bosatta i Stockholm, lindingö för att vara mer exakt. Kommer att befinna mig i Stockholm mellan 22okt - 2nov. Jag längtar till alla fester och längtar till att dra till Weekday åter igen!One B0R1NG b10gg

Ps.
Anser själv att min blogg har blivit jävligt tråkig, men ändå är det ovanlig fart och fläkt i livet. Det var en konst att få mitt förra vardagsliv låta intressant nu känns det omöjligt fastän det händer roliga saker hela tiden.

Tänkte försöka skriva mer vardags och återgå till en mer lättsam vardags- och inspiriationsblogg.

Ds.

It's funny beacuse it's true


Antwerpen

Har tyvärr inga bilder ifrån Antwerpen just nu. Men kan dock visa upp mina klipp som jag gjorde i Antwerpen, vilket är en asbra shoppingstad.

En asläcker svart tröja samt en vinter-skinnväst från River Island.
En skinnjacka och en cool kofta från en läcker second hand butik, 
sist men inte minst en basic hoodie från NewLook.


Glasses

Dessa glasögon från Zara diggar jag verkligen, måste se till att få en redig linundersökning dock och börja med linser. Är ganska less att antigen vara blind eller ha mina vanliga uttjatade glasögon.


Four cold walls

Sitter och fryser i mitt rum, jag är van extrem kyla i norr.. men inomhus har vi alltid haft väldigt varmt och skönt. Är därför ovan att det ska vara så kallt inomhus. Därför kryper jag alltid upp i sängen med varma kläder och en varm kopp kaffe.
We found love in hopeless place


skype

Nu stödjer även Facebook webcam, med hjälp av skype. Här har vi före och efterbilder.Speedo gillar inte höga hattar!


Självplågare

Jag tror helt ärligt att jag innerst inne älskar att plåga mig själv med onödig stress, för jag lyckas ibland köra vädligt fel och hamna i väldigt konstiga trafiksituvationer. Inte nog med att jag aldrig kört i en miljonstad förut desstom är alla galna bilister här jämfört med Sverige.

Dock så har jag redan nu börjat lära mig köra som man ska här i Bryssel... men att hitta är ibland hopplöst!

 

En snabbvisit till Sverige

Nästa torsdag så bär det av fem dagar till Sverige och Stockholm för att hälsa på mina kära vänner Anna och Gustav, det känns som evigheter sedan som vi träffades så jag längtar verkligen. Fast nu måste jag återvända till att plugga på min nederländska eftersom under min Stockholms resa så kommer jag att missa en vecka av plugg.


Boots

Dessa ska jag börja att använda mer i höst, dom är inte bara bekväma utan även snabba att ta på sig en stressig morgon. Vilket alla vet kan vara viktigt när man användt snooze lite för flitigt.


Allting är relativt..

Att flytta utomlands är onekligen en värdefull upplevelse, helt plötsligt finns inte samma skyddsnät och säkra gamla goda mellanmjölks-Sverige. Det är en omställning och upplever att det finns så mycket mer fattigdom och mentalt sjuka människor.

Vissa saker är allt annat än självklara här, jag tänker inte göra någon djupdykning i varför utan väljer bara att lämna det vid en observation. Fast då är Bryssel en jämförelse till andra städer en "säker stad". Men jag har bara en småstad i Sverige som en väldigt extrem referenspunkt i välmående ställt mot andra länder vilket får en säkerstad ställt mot andra städer att verka helt galen för mig.

Därför borde verkligen alla ge sig ut ur och se världen. Speciellt om man bor i en småstad!Det är bara en fluga..

Det är nästa lite typiskt att jag "festat" bort min enda vita skjorta, fråga inte hur det gick till eller varför. Det är synd eftersom att jag har en oanvänd fluga som skulle passa klockrent med den. Köpte flugan på den riktigt fina second-hand affären EPISODE här i Bryssel, det är en affärskedja som finns i flera storstäder och är en affär som jag kommer att återvända till.


Jag väljer att må bra! (stulen mobil)

Denna vecka har rent ut sagt varit inte långt ifrån förjävlig. Stressen över att plugga på nederländskan har legat tugnt över mig. Sedan har dagarna haft en trend att aldrig gå som planerat. Fast dagen som tog priset för att vara jobbigast var onekligen gårdagen, den mest stressiga dagen på länge eftersom alltig och då menar jag allting slog fel.

Dagen ville inte ge upp med att enbart vara extremt stressfylld utan kände att den var tvungen att toppa det med att min mobil "mystiskt" försvinner på badhuset när jag var där och väntade på att en av barnens simlektion skulle vara bli klar. Märker detta då jag kört i trafiken tillbaka hem, för att då stressa tillbaka i äkta bryssel rusningstrafik för att vid en jobbig biltur få veta av personalen att den mest troligt är stulen.

Men vet ni vad? Jag väljer att må bra, jag väljer att inte eller gå runt och sura. Varför ska jag göra det? Jag sitter här ändå med ett (hur fåningt det än låter) ett inre lugn.

Jag väljer att se vad jag har, hälsa. För jag är inte sjuk i cancer.

Jag har vänner, för jag är aldrig ensammen. Vänner som jag inte vill påverka med negativ energi.

Jag har flyttat, för jag bor i Belgien, Bryssel.

Jag är glad, för jag är ändå rätt så lycklig.

Jag tror verkligen man skapar sin egen verkligehet, att man väljer vad man vill se och hur man ska känna. Att börja hacka upp sig på småsaker är bara onödigt för dig själv och dem i den omgiving. Jag har en vän i Sverige som har gått igenom en förödande sjukdom, hur kan jag då tycka synd om mig själv för att ha tappat en mobil? Vad spelar det för roll i vad som kommer bli mitt liv?
Kssss ksss kssJag måste verkligen lägga om mina sömnvanor, sover på tok för litet och följden är att jag knappt orkar plugga någon nederländska... fast idag måste jag nästan tvinga mig själv fast enorm trötthet att ta tag i studierna.

Äntligen har det kommit lite mer höstväder till Bryssel, jag är gillar verkligen hösten!

Moget..

Igår blev vi uttråkade, därför målade vi lite spontant en helryggstavla på Hanna, jag märkte sedan att färgen var vattenfast.. ajdå.Fint`?


Sportbag

Innan jag drog iväg till Bryssel letade jag efter en mer praktiskt bag att kunna ha här i staden. Jag är den typ som sätter estetik högre upp på listan än funktion och comfort. Men i detta fall har jag hittat något som enligt mig lyckas kombinera alla.

Hittade den på second hand för 20kr, kommer att uppdatera lite om second hand världen här i Bryssel senare med något enstaka inköp.


PARTY @ NATO


Saknar min bäbbe


Att komma igång igen

Nämde att jag skulle testa några olika träningsapplikationer på mobilen, kan meddela att dom fungerade riktigt bra. Många olika kroppsövningar som inte är för avanacerade och lämnade ett kvitto iform utav en träningsvärk dagarna efter.

Har även återupptagit att börja springa, märker nu att jag faktiskt tappat muskelmassa och orkar mycket mindre. Vilket inte alltid är så uppskattat men däremot desto större anledning att ta tag i det!